Loading
+420 720 104 112
Antonína Dvořáka 1111, Kolín
ondrej@ondrejvacha.com
 
IČO :   01642456
DIČ :  CZ8506080902

Získejte financování na rozvoj digitálních dovedností vašich zaměstnanců! Velký digitální program zaměřený na digitální marketing a umělou inteligenci s až neuvěřitelnou dotací 643 000 Korun.

V současné době probíhá dotační program NPO – DIGI pro firmu, který poskytuje výjimečnou příležitost pro firmy všech velikostí a zaměření po celé ČR. Cílem tohoto programu je podpora vzdělávání v oblasti digitálních dovedností, což může zahrnovat vše od základů digitálního marketingu, přes sociální sítě, výkonové reklamy, až po pokročilé techniky využití umělé inteligence.

Tento unikátní dotační program bude trvat až do druhé poloviny příštího roku (30.9.2025) a já jsem v něm zalistovaný jako certifikovaný školitel ve vybraných oblastech digitálního marketingu. Připravil jsem pro vás ucelené balíčky vzdělávacích programů, které dokáží pokrýt celé spektrum nutné k tomu, abychom z vašeho juniorního týmu udělali zkušené marketingové profesionály, kteří si na konci dokáží poradit s těmi nejdůležitějšími a nejzákladnějšími oblastmi marketingu. Budou vědět, jak nabriefovat agenturu, na co si dát pozor a jaké nástroje efektivně využívat. Podíváme se detailněji i na umělou inteligenci a její praktické využití.

 

Pro koho je program určený:

  • Rodinné podniky, kde se marketingu věnuje pár kolegů, kteří potřebují zlepšit a výrazně posunout své znalosti
  • Středně velké firmy z jakéhokoliv odvětví s obraty v desítkách až stovkách milionů Korun, se základním marketingovým týmem. Mají relativně dobré povědomí o marketingu, ale rádi by zapojili i umělou inteligenci a dozvěděli se více o specifických marketingových aktivitách a strategii.
  • Velké společnosti a korporáty s vlastními týmy, které chtějí ze svého marketingového týmu udělat partu nabušených profíků.
  • Zaměstnance na hlavní pracovní poměr, na dohody o provedení práce a pro osoby samostatně výdělečně činné (OSVČ).

 

Vzdělávejte se prakticky zdarma!

Díky dané výzvě nemusí vaši firmu vzdělávání stát takřka ani korunu. Program dokáže pokrýt náklady spojené s vzděláváním zaměstnanců. NPO přispívá na každého zaměstnance následujícím způsobem:

  • Příspěvek na vzdělávání – 263,98 Kč na osobohodinu
  • Mzdový příspěvek – 272,13 Kč na osobohodinu

To znamená, že pokud máte ve firmě zaměstnance na HPP, máte nárok na dotaci 536,11 Kč na osobohodinu. Pokud je váš zaměstnancec na fakturu, máte nárok pouze na příspěvek na vzdělávání – 263,98 Kč.

školení se může zúčastnit maximálně 15 osob (minimální počet účastníků jsou 4) a výše školení je stanovena na vrchní hranici 80 hodin (spodní hranice je stanovena na 16 hodin).

Pokud využijeme plný potenciál a vaše společnost bude chtít proškolit 15 zaměstnanců na HPP a vyberete si plný program 80 hodin, získáváte plnou dotaci ve výši 643 332 Kč (15 zaměstnanců * 80 hodin *  (263,98 Kč + 272,13 Kč)).

 

Digitální balíčky pro vaši firmu

Možností je nespočet, připravil jsem pro vás 3 možné balíčky. Vše se dá ale připravit na míru vašim potřebám. Forma výuky může probíhat online a nebo fyzicky přímo u vás. školit se musí v pracovní dny a docházka účastníků musí být vyšší než 80 %.

Nabídka kurzů digitálního marketingu

 

Máte zájem? Perfektní. Jak budeme dál postupovat:

1. Dohodneme se na možném marketingovém balíčku nebo vytvoříme balíček na míru vašim potřebám.

2. Spojím vás s dotační agenturou, která pomáhá žádosti a schvalování řešit. Provedou vás celým procesem od začátku do konce.

3. Nutné administrativní kolečko – smlouva, podklady pro dotaci atd.

4. Začneme s kurzem, rozložíme ho dle vašich potřeb a možností.

5. Jakmile bude kurz dokončen, celý ho vyfakturuji.

6. Započneme žádost o proplacení dotace.

7. Peníze za kurz máte zpět na vašem účtu! A k tomu proškolený tým!

 

Zamlouvá se vám to?

Pojďme se nad tím potkat. řeknete mi vaše představy, připravím marketingový balíček pro váš tým a můžeme se do toho pustit.

Napište mi, vyplňte dotazník nebo zavolejte ( 720 104 112)

 

 

Awesome Works
Awesome Works

Related Posts