Loading
+420 720 104 112
Antonína Dvořáka 1111, Kolín
ondrej@ondrejvacha.com
 
IČO :   01642456
DIČ :  CZ8506080902

Moje reklamní agentura Future Tales je zalistována ve většině dotačních programů po celé České republice jako ověřený dodavatel marketingových služeb v rámci dotačního programu Kreativní voucher. Naše dlouhodobé zapojení v těchto programech napříč Českou republikou nám umožňuje pomáhat malým a středním firmám, ale i živnostníkům a malopodnikatelům s jejich marketingovými aktivitami a získat na naši práci až 85% finanční podporu.

Kreativní vouchery jsou skvělou příležitostí pro menší a střední podnikatele a firmy v různých odvětvích. Cílem voucherů je pomoct právě těmto podnikatelům zlepšit prezentaci svého produktu, procesu nebo služby směrem ke klientům, a to pomocí marketingových specialistů, zalistovaných v databázi Kreativních voucherů. A my jsme tady, abychom vám pomohli plně využít tuto šanci a přinést vašemu podnikání další úspěch. Aktuálně se na naši kartu v Kreativním voucheru  můžete podívat ZDE.

Naše agentura Future Tales nabízí kompletní spektrum marketingových služeb, ale specializujeme se především na tvorbu obsáhlých marketingových a komunikačních strategií pro firmy. Celý náš tým dokáže v rámci dotačního programu vytvořit a realizovat strategii, které bude nejen efektivní, ale také na míru přizpůsobená vašim konkrétním potřebám a cílům.

Díky účasti v dotačním programům jako jsou: Kreativní Česko / Centrum Investic, rozvoje a inovací / Kreativní Hub Brno / Inovační centrum Ústeckého kraje / Karlovarská agentura rozvoje a podnikání a další, můžeme naše služby nabídnout za mnohem atraktivnější ceny. Až 85% z celkové ceny marketingových služeb dokážeme pokrýt pomocí dotace, což vám umožní získat profesionální marketingové služby za velmi výhodných podmínek.

Naše agentura, ale i já osobně mám bohaté zkušenosti s úspěšnou realizací menších i velkých zahraničních marketingových projektů pro firmy různých velikostí a odvětví. Od korporátních klientů, přes start-upy nebo menší a střední firmy. S radostí vás provedeme celým procesem získání dotace a pomůžeme s administrací, abyste mohli klidně soustředit svůj čas a energii na rozvoj svého podnikání.

Podporované oblasti programu Kreativní vouchery jsou široké a my jsme připraveni vám nabídnout naše služby v oblastech jako branding, online marketing, Public Relations, design webových stránek, kreativa, copywriting a již zmiňovaná tvorba marketingových a komunikačních strategií na míru.

Díky několika letům praxe s dotačními programy víme přesně dané postupy, známe procesy a možnosti. Nenechte si ujít šanci a získejte marketingové služby od ostřílených profesionálů s možnou dotací až 85% z celkové částky!

Kontaktujte mě pro více informací (720 104 112 / ondrej@ondrejvacha.com).

 

Pomáháme malým a středním firmám s marketingem, to vše za finanční spoluúčasti EU prostřednictvím Národního plánu obnovy a MK.

Awesome Works
Awesome Works

Related Posts